Nu finns boken Skapa VIDD ute i handeln!

En multibok med ljudboken inkluderad via Blipsay Lyssningskoder, (www.blipsay.se) färgkodning, visuella överblickar av Simply Draw it Big och filmer via qr-koder.

Jag, Susanna Cederquist, och Håkan Sandh står för innehållet tillsammans med ett stort gäng gästförfattare som Sten Bunne, Andreas Pettersson, Karin Erika Johansson, Anna Duberg, Per Lodenius, Cecilia Ferm Almqvist, Gabriella Sjögren, Sara Karlström Forsman och Lennart Ejeby.

Skapa VIDD beskriver hur en anpassning av undervisning på kulturskolor och verksamheter inom föreningslivet och studieförbund behöver vara genomgripande för att alla barn och ungdomar skall kunna delta på lika villkor. Vi behöver skapa mer VIDD. Det handlar inte om att förändra en liten del för några utan mycket för alla. Generella förändringar gör också att behov av individuellt stöd minskar. Och alla barn och ungdomar mår bra av sådana förändringar.

Boken innehåller även de konkreta resultaten som projektet VIDD – från nedsättning till uppsättning kommit fram till.

Håll till godo!

https://www.bokus.com/bok/9789187963032/skapa-vidd/…